De wildplukwandelingen

De wildplukwandelingen zoemen in op de eetbare planten en bloemen die we al wandelend tegenkomen. Smaak, bereidingswijze en waar je op moet letten bij het determineren en plukken komen aan de orde. Ervaar hoe je over de groente struikelt, een wandeling in het park zal nooit meer hetzelfde zijn! Deze plantentraining kost €35,- pp (kinderen onder de 6 mogen gratis mee, maar ik adviseer een oppas! Onder de 18 jaar krijgen ze € 10,- korting) De basistraining paddestoelen kost €65,-  pp ook € 10,- korting voor mensen onder de 18.

Wil je op de hoogte blijven? Mail me! ellenmookhoek@xs4all.nl 

Nieuw! Wildplukwandelingen 2022

Zondag 10 april 15.00- 16.30, in of rond Amsterdam  Wildplukwandeling! Kom proeven en leren over eetbare wilde planten, we zien en nemen een hapje van heel veel jonge super malse wilde planten.

Zondag 15 mei 15.00- 16.30, in of rond Amsterdam  Wildplukwandeling! Kom proeven en leren over eetbare wilde planten, we zien en nemen een hapje van wilde planten en weer de eerste eetbare bloemen

Zondag 12 juni 15.00- 16.30, in of rond Amsterdam  Wildplukwandeling! Kom proeven en leren over eetbare wilde planten, we zien en nemen een hapje van wilde bloemen en planten.

en de Paddestoelenwandelingen van 2021,

Maak kennis met de fascinerende wereld van de zwam! Ze zijn super mooi en heel interessant. In de basistraining leer je de basis van paddestoelen herkennen. Om van deze prachtige verschijningen te genieten en om te leren welke je veilig kan plukken. Deze training kost €65,- pp  (kinderen onder de 6 mogen gratis mee, maar ik adviseer een oppas! Onder de 18 jaar krijgen ze € 10,- korting)

Er is nog plek op een paar zondagen, zie het kopje basistraining paddestoelen.

En voor groepen op aanvraag! Neem je (food) collega’s, je familie of je club mee op paddestoelensafari, echt leuk!

Meedoen  Aanmelding en meer informatie via ellenmookhoek@xs4all.nl

Kosten  €35,- voor de wildplukwandelingen, € 65,- voor de basistraining paddestoelen