Ja! Nog een keer!
Na een eerste succesvolle editie afgelopen jaar, bieden we dit jaar de tweede training aan!
Waar pluk je de lekkerste wilde planten en hoe komen de smaken op het bord goed tot hun recht?
In deze jaartraining nemen we je mee door de seizoenen heen.
Je leert het landschap lezen, met aandacht voor de bodem en de seizoenen.
We oogsten groene blaadjes, bloemen, bessen, noten, wortels en zwammen op verschillende pluklocaties.
We creëren unieke gerechten en we leren je om oogst te conserveren voor later gebruik, o.a. door wecken en fermenteren.
Aangezien wildplukken altijd andere oogst levert, zullen we op de dag zelf gerechten creëren.
Data:
vrijdag 7 april, vrijdag 16 juni (buiten koken), vrijdag 15 september (inmaken en wecken), vrijdag 3 november
Kosten:
€565,
Verdere informatie en aanmelden via:
http://
Training voor gevorderden door Ellen Mookhoek, wildpluk expert en Femke van den Heuvel, expert in plantaardig koken
Pingback: doctor7online.com
Pingback: albuterol inhaler for sale
Pingback: vagragenericaar.org
Pingback: cialis 10mg price
Pingback: ciprofloxacin order
Pingback: viagra delivery canada
Pingback: order viagra online
Pingback: viagra samples
Pingback: naltrexone brand name
Pingback: online cialis
Pingback: buy chloroquine
Pingback: cialis discount
Pingback: who has tylenol in stock
Pingback: cialis over the counter
Pingback: alternative to viagra
Pingback: how much is chloroquine
Pingback: cheap viagra
Pingback: pills for ed
Pingback: ed pills for sale
Pingback: ed meds
Pingback: cialis 20 mg
Pingback: hydroxychloroquine order
Pingback: canadian pharmacy
Pingback: cialis visa
Pingback: levitra cost
Pingback: vardenafil price
Pingback: generic viagra 100mg sildenafil prescription
Pingback: online casino slots no download
Pingback: buy cialis
Pingback: win real money online casino for free
Pingback: viagra for sale