Jaartraining eten uit de natuur – wildplukken én koken!

Ja! Nog een keer!

Na een eerste succesvolle editie afgelopen jaar, bieden we dit jaar de tweede training aan!
Waar pluk je de lekkerste wilde planten en hoe komen de smaken op het bord goed tot hun recht?
In deze jaartraining nemen we je mee door de seizoenen heen.
Je leert het landschap lezen, met aandacht voor de bodem en de seizoenen.
We oogsten groene blaadjes, bloemen, bessen, noten, wortels en zwammen op verschillende pluklocaties.
We creëren unieke gerechten en we leren je om oogst te conserveren voor later gebruik, o.a. door wecken en fermenteren.
Aangezien wildplukken altijd andere oogst levert, zullen we op de dag zelf gerechten creëren.
Data:
vrijdag 7 april, vrijdag 16 juni (buiten koken), vrijdag 15 september (inmaken en wecken), vrijdag 3 november
Kosten:
€565,

Verdere informatie en aanmelden via:
http://viphealthandnutrition.nl/product/jaartraining-wildplukken/

Training voor gevorderden door Ellen Mookhoek, wildpluk expert en Femke van den Heuvel, expert in plantaardig koken

Leave a Comment

Filed under Uncategorized