Wildworkshops, van kop tot kont

Ineens is het echt koud geworden, binnen zijn is weer aantrekkelijk geworden. De natuur is zich aan het terugtrekken en dat is in dit seizoen ook onze natuurlijke neiging.

In het voorjaar geef ik weer volop buitenworkshops, aantrekkelijk voor carnivoor en vegetariër: ganzeneieren rapen, wildplukken, voorjaarszwammen, enz…

Maar nu is het jachtseizoen,en ga ik aan de slag met vlees.  Jij kan meedoen! Werken met het hele dier, niet aan iedereen besteed, maar echt bijzonder. Van dood dier naar goed eten, het staat ver van ons af terwijl het eigenlijk heel gewoon is.

Daarom, doe mee met de wildworkshops, maak kennis met de dieren, leer hoe ze in elkaar zitten en dus hoe je ze mooi uitbeent en hoe hun vlees te bereiden.

Data

10 februari wildzwijn, 17 maart grootwild, reegeit, 14 april schadelijk wild, op basis van verkrijgbaarheid b.v. gans, meerkoet, kraai of konijn, 19 mei grootwild reebok en 16 juni reebok

De workshop kost €95,- p.p., (inclusief maaltijd en drankjes) begint steeds om 16.00 en om 20.00 ronden we af.
Ontvangst met thee en wildkroketjes, dan aan de bak! Bij de maaltijd serveer ik passend bier. De delen van de dieren die gestoofd moeten worden krijg je mee naar huis.
We werken in de professionele ruimte van poelier Pieter van Meel in Amsterdam, goed te bereiken per fiets en met ruim gratis parkeergelegenheid voor auto’s.
Meld je direct aan of kijk voor meer informatie, andere data en meer wildsoorten op http://www.debredemoestuin.nl/wordperssmaken/wildworkshop-ree/
Ik hoop je binnen te kunnen verwelkomen!
Ellen

31 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized