Wildernis weekenden

Vooraankondiging.

Leer alles over eten uit de natuur, in de natuur, want, survial of the fittest? Gewoon een kwestie van kennis!

Ieder weekend heeft een beetje een andere “kleur”. Het eerste weekend, 28-30 mei, staan planten centraal en het laatste, 1-3 oktober paddestoelen. Maar, alle weekenden zijn buiten, je slaapt in je eigen tent en naast wilde planten en paddestoelen ga je ook zelf wild uitbenen en bereiden voor het diner. Er zijn rond de 8 deelnemers en als nieuwe corona maatregelen dat vereisen splitsen we de groep. Diner op vrijdagavond en ontbijt op zaterdag en zondag wordt 100% verzorgt door ons. Alle andere maaltijden hebben een bijdrage van de deelnemers, eekhoorntjes brood snijden, hertenbout uitbenen, je eigen reebiefstuk bakken, enz… steeds afgestemd op de dan geldende regels.

I.v.m. de drukte in de natuur van de randstad trekken we de binnenlanden in, exacte locaties worden later bekend gemaakt.

Je krijgt 5x 2 uur intensief les over eten uit de natuur, gelegenheid om met die kennis te werken en gewoon lekker te genieten van buiten zijn.

Kosten € 495,- pp dat is inclusief alles behalve je eigen kampeerspullen. Als je samen in 1 tent slaapt krijg je € 45,- pp korting

Ik organiseer de weekenden op;

28-30 mei Wilde planten en uitbenen van reebok. Op vrijdagmiddag beginnen we met de basiskennis en op zondag leer je de fijne kneepjes.

4-6 juni Wilde planten en uitbenen van reebok. Op vrijdagmiddag beginnen we met de basiskennis en op zondag leer je de fijne kneepjes.

10-12 september Paddestoelen en wild. Op vrijdagmiddag beginnen we met de basiskennis en op zondag leer je de fijne kneepjes.

1-3 oktober Paddestoelen en wild. Op vrijdagmiddag beginnen we met de basiskennis en op zondag leer je de fijne kneepjes.